Urari de Revelion 2013
     media: 0.00 din 0 voturi

25.12.12
20:49
Hai sa facem cateva urari de Reveleion cu care sa intampinam anul 2013 cu zambetul pe buze.

In anul care vine, sa te ploua bucuria, sa te lumineze pacea, sa te fulgere sageata lui Cupidon, sa te ninga cu fericire si sa te viscoleasca cu euro. La multi anisori!

Să crezi mai mult în tine, Să ai parte de iubire, Să ierţi mult mai uşor, Să munceşti cu mai mult spor! La mulţi ani!

Nou este anul ce vine, noi sunt visele noastre, noi sunt dorintele nostre, noi sunt spiritele noastre, dar calduroasele mele urari sunt pentru totdeauna! Un An Nou cum ai visat!

Fie ca anul nou sa-ti aduca mai multe zambete decat impotriviri, mai multe reusite decat infrangeri si mai multe impliniri decat te-ai gandit vreodata! LA MULTI ANI!

Fie ca sarbatorile de iarna sa va aduca liniste, caldura si armonie in suflet, si un An Nou plin de impliniri!

Fie ca bucuriile si gandurile frumoase ale prezentului sa devina amintirile frumoase ale viitorului. An nou Fericit!

Sa-ti amintesti cu placere de toate implinirile, cu melancolie de toate clipele frumoase si cu incredere de tot ce nu ai reusit. Fii mandra ca ai ramas acelasi suflet cald.

Frumusetea iernii cu albul fulgilor de nea presarati peste gandurile noastre, cu dulcele ecoul al colindelor, cu imaginea in suflet a celor dragi, ne va petrece intr-un nou an impliniti, iubiti, fericiti.

Bunul Dumnezeu sa ne lumineze calea,sa ne umple inimile de bucurie, de dragoste, sa ne dea intelepciune,sanatate si multe binecuvantari. La Multi Ani!

Anul care vine sa iti aduca speranta unui nou inceput, energia necesara pentru a-ti implini toate obiectivele, intelepciunea de a aprecia fiecare zi prin micile bucurii pe care ti le ofera si pe acel cineva care sa te faca sa zambesti.

Vezi si Urari de Revelion 2013
Comentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile
Termeni si Conditii de Utilizare